Sherlock: Test jouw detective skills in Bilzen

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele gps-spel! Doorkruis snel de stad om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen: De dader heeft namelijk sporen achtergelaten en die moet jij verzamelen. Er zijn ook getuigen die iets gezien hebben, ...

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele gps-spel!

Doorkruis snel de stad om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen: De dader heeft namelijk sporen achtergelaten en die moet jij verzamelen. Er zijn ook getuigen die iets gezien hebben, maar vooraleer zij iets prijsgeven zal je wat geld op tafel moeten leggen. Dankzij jouw oog voor details en deductievermogen kan je mogelijke verdachten van je lijstje schrappen en bij de dader uitkomen. Ontmasker de dader door hem uit de line-up te halen binnen het anderhalf uur! In de rechtbank zal het er ook op aan komen om met harde bewijzen naar voor te komen: het moordwapen achterhalen is essentieel.

Koop een spelcode om op je eigen Android smartphones te spelen. Reservatie op voorhand is verplicht!

Ontdek ook onze andere spellen op www.geoteam.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Datum en tijdstip: 
Van 15 maart 2017 tot 30 september 2017
Locatie: 
Bilzen centrum