Alle cultuur in Bilzen binnen één muisklik!

Gepost op:
27-06

Welkom op de nieuwe website van cultuur in Bilzen. Je vindt hier alle cultuur in Bilzen binnen één muisklik. Culturele projecten zoals ‘Kunst op de markt’, meer dan 200 culturele verenigingen, een overzicht van alle culturele zalen, subsidiemogelijkheden, de werking van de cultuurraad… zoals je merkt kan je het nu allemaal overzichtelijk ontdekken op de vernieuwde website.


De essentie blijft natuurlijk het aanbieden van goede informatie, zodat je makkelijk de juiste gegevens kan vinden. De site is ingedeeld in zeven overzichtelijke thema's: projecten, verenigingen, zaalverhuur, subsidie, cultuurraad, dienst cultuur & cultuurbeleid en pop.


Ook het popbeleid van Bilzen heeft hier dus een eigen stek. Je vindt een overzicht van alle Bilzerse bands en DJ’s (die zich steeds kunnen aanmelden), projecten zoals het rockconcours Pop a’ Cast en de subsidiemogelijkheden voor optredens of opnames.


Als je doorheen de website surft, zal je verbaasd zijn hoeveel we voor jou kunnen doen. We hopen dat je af en toe een kijkje komt nemen. We zijn er zeker van dat je steeds nieuwe projecten, foto's, activiteiten... zal ontdekken! Veel surf- en leesplezier!